Blog & Actualiteit

Nieuws

Uitbreiding supportteam

ERP Software voor op kantoor en onderweg
04-10-2016

Wij zijn verheugd te melden dat ons supportteam per 1 oktober is versterkt in de persoon van Mark Toorneman.

Mark heeft ruime ervaring als support medewerker binnen financiële- en logistieke omgevingen en vanuit deze functie betrokken geweest bij diverse implementatietrajecten. Wij verwachten met Mark de juiste persoon met veel kennis in huis gehaald te hebben om onze supportafdeling naar een hoger niveau te tillen en om onze groeiambities voor de komende jaren gestalte te geven.

Mark stelt zich graag even aan u voor:

“Mijn naam is Mark Toorneman, 41 jaar en ik kom uit Bathmen waar ik samenwoon met mijn vriendin Monique. Na mijn opleiding HEAO Commerciële Economie aan de Rijks Hogeschool IJsselland te Deventer ben ik gaan werken bij Ordina Finance. Na een jaar werkervaring heb ik mogen genieten van een sabbatical in Australië, een weergaloze ervaring! Dat jaar backpacken was één van de mooiste dingen die ik ooit gedaan heb. Sydney, The Great Ocean Road, Ayers Rock, en The Great Barrier Reef: een kleine greep uit het fantastische land Australië.

Mark zijn doel: u helpen het maximale uit AMF Bedrijfssoftware te halen

Na terugkomst in Nederland kreeg ik de mogelijkheid om voor Unit4 te gaan werken. Ik heb daar bijna 13 jaar gewerkt als Technische supportmedewerker. Dat wil zeggen dat ik klanten hielp met diverse vraagstukken bijvoorbeeld: niet kunnen inloggen in de applicatie, aangiftes die niet weggaan, performance issues, maatwerk koppelingen, enzovoort. Na 13 jaar vond ik dat het tijd werd voor iets anders en daarom ben ik per 1 oktober werkzaam bij Microsign Bedrijfssoftware. Ik spreek de wens uit dat wij samen een duurzame relatie kunnen opbouwen en dat al uw supportvragen mijn uitdagingen worden zodat ik u kan helpen het maximale uit AMF Bedrijfssoftware te halen.

Zelf heb ik heel erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en kijk er naar uit om u binnenkort aan de telefoon te hebben en kennis met u te maken!”