Blog & Actualiteit

Nieuws

Hogere klantwaardering met een eigen app

21-08-2017

Een eigen app voor bijvoorbeeld uw klanten, medewerkers of resellers? Met de BedrijfsApp beschikt u over een eigen app in de huisstijl van uw bedrijf direct gekoppeld met de software op kantoor. De BedrijfsApp is dé directe schakel met uw binnendienst.

Hoe gaaf is het dat klanten uw eigen BedrijfsApp kunnen installeren vanuit de Apple, Android en Windows Store? Iedereen heeft tegenwoordig overal zijn smartphone bij zich, een app is daarom bij uitstek een moderne tool om contact te houden met uw klanten en om  informatie uit te wisselen. Voor steeds meer bedrijven is een app is dan ook een aanvulling op de functie van een website of klantenportaal of neemt deze functionaliteit zelfs over. Apps kennen tegenwoordig vele honderden toepassingen en kunnen in combinatie met een ERP-applicatie door uw klanten gebruikt worden om bijvoorbeeld te bestellen, de orderstatus op te vragen of een storing te melden. Microsign heeft inmiddels ruime ervaring met het ontwikkelen van apps, afgestemd op de behoefte van uw klanten en volledig in uw huisstijl en kleuren. De meerwaarde van Microsign bij het ontwikkelen van apps is dat een app bijna nooit op zichzelf staat maar onderdeel uitmaakt van een groter informatiesysteem of ERP-applicatie. Microsign heeft ruime ervaring met koppelingen en ERP-pakketten waardoor de app er niet alleen mooi uit ziet, maar ook doet wat deze doen moet. Daarnaast maakt Microsign gebruik van een geavanceerde ontwikkeltechniek waardoor uw app direct beschikbaar is op alle platformen (Android, iOS en Windows). Hierdoor zijn er maar één keer ontwikkelkosten en kunnen al uw klanten direct gebruik maken van de app en niet enkel alleen die met een een specifieke smartphone.

 

Voordelen van een BedrijfsApp

✓ Snel en eenvoudig in gebruik

✓ Professionele uitstraling, uw eigen bedrijfsnaam en in uw eigen huisstijl

✓ Offline te gebruiken door het cachen van data

✓ Deel naast data ook bedrijfsdocumenten zoals facturen en certificaten

✓ Standaard basisapp welke naar wens kan worden geconfigureerd

✓ Direct gekoppeld met AMF Bedrijfssoftware

✓ Flexibele integratietool voor integratie met vrijwel elke ERP-applicatie

✓ Multiplatform: beschikbaar in stores van iOS en Android

 

BedrijfsApp in de Praktijk

Inzicht, grip en gemak voor klanten

Van Dijk Heftrucks ondersteunt haar klanten met zowel een webbased klantportaal als met een BedrijfsApp. Klanten kunnen met de BedrijfsApp op elke locatie gegevens opvragen over heftrucks die onder contract staan. Inzage in de servicehistorie, lopende en (het aanmaken van) nieuwe serviceopdrachten zorgt er voor dat klanten direct zijn voorzien van de gewenste informatie. De app is direct gekoppeld met de ERP-applicatie waardoor de binnendienst van Van Dijk Heftrucks mutaties of nieuwe serviceopdrachten direct inzichtelijk heeft en deze in behandeling kan nemen.

 

 

Bekijk de BedrijfsApp van Van Dijk Heftrucks in de store:

 

 

 

BedrijfsApp in de Praktijk

Ondersteuning accountmanagers

Met de voor Hosted Energie Consulting ontwikkelde BedrijfsApp hebben accountmanagers van resellers overal en altijd inzicht in relaties en contracten. Op locatie kunnen eenvoudig en snel nieuwe contracten worden aangemaakt en ondertekend. De BedrijfsApp is beschikbaar gemaakt voor iOS- en Android-telefoons. Daar de vertegenwoordigers veelal werken met een iPad is hier ook een unieke versie van de BedrijfsApp voor gerealiseerd. Door de directe integratie met de bedrijfssoftware op kantoor zijn mutaties en nieuwe contracten direct zichtbaar voor alle medewerkers.

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de BedrijfsApp van Hosted Energie Consulting in de store:

 

 

 

Zoals u ziet zijn er zeer veel mogelijkheden voor het toepassen van een BedrijfsApp, per organisatie of specifieke doelgroep kan de uitvoering hiervan verschillen. Wellicht wilt u eens van gedachten wisselen voor het toepassen van een BedrijfsApp binnen uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.