Blog & Actualiteit

Nieuws

Even voorstellen…

15-11-2017

In de afgelopen maanden hebben wij drie nieuwe collega’s mogen verwelkomen welke zich graag aan u voorstellen. Chardonnée en Richard zijn de supportafdeling komen versterken en Bonne is aangetrokken als implementatieconsultant.

Chardonnée-Sophie

Aangenaam kennis te maken! Als u vanaf nu met support belt en u krijgt een dame aan de telefoon dan is er een grote kans dat ik dat ben. Ik ben Chardonnée-Sophie Pekel, 25 jaar oud en ik woon in Apeldoorn. Na mijn opleiding HBO Bedrijfskunde aan de IVA Driebergen heb ik 3 jaar voor PinkRoccade Healthcare als software consultant EPD (Elektronisch Patiënten Dossier) gewerkt. 1 oktober ben ik bij Microsign mijn nieuwe uitdaging begonnen als support-specialist.

In mijn vrije tijd ben ik in de zomer veel op het water te vinden om te zeilen in een Valkje of op een Catamaran. In de winter lekker wandelen in het bos of in de sportschool sporten. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn, houd van koken, eten en weekenden weg met mijn vriend of familie!

Mijn streven is om u zo goed als mogelijk support en advies op afstand te bieden en ervoor te zorgen dat u als AMF-gebruiker de software optimaal kunt gebruiken.

Bonne

Graag stel ik mij bij deze aan u voor: Mijn naam is Bonne den Hoed, 39 jaar en ik kom uit Tricht. Ruim 16 jaar heb ik gewerkt als netwerk-/systeembeheerder bij Estafette Odin. Dit was ook het eerste moment dat ik in aanraking kwam met AMF Bedrijfssoftware; mijn eerste project was de conversie naar de euro in 2001. In de afgelopen jaren is Estafette Odin van groothandel in biologische aardappelen, groeten, fruit en zuivel gegroeid een totaalleverancier met 19 eigen biologische supermarkten, een webwinkel, bezorgdienst en partnerklanten. Het was een mooie en uitdagende tijd om deze groei en transitie samen met onder andere Microsign te mogen beleven.

In mijn vrije tijd ben ik, als het weer het toelaat, samen met mijn zoon Roan en dochter Elisa op het water te vinden. In het weekend bij de Lithse Ham, en als wij meer tijd hebben varen wij naar de Biesbosch. Verder ben ik “hobby” zeilmaker en sleutel af en toe aan een auto of de motor van de boot, of voorzie een telefoon van een nieuw scherm.

Na 16 jaar bij Estafette Odin, waarin ik met veel plezier op heel veel vlakken binnen de automatisering kennis en ervaring heb opgedaan, heb ik erg veel zin in de nieuwe uitdaging als implementatie-consultant bij Microsign.

Richard

Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Richard Carlier, ben 50 jaar en woon in Groningen. Ik heb hiervoor dertien jaar ervaring opgedaan als support-specialist van ERP-software bij Axians (Exact-dealer, voorheen VCD IT groep). Daarna ben ik meerdere jaren in dienst geweest bij een audiovisuele organisatie waar ik verantwoordelijk was voor de implementatie en het gebruik van de ERP-software. Mijn expertise en ervaring ligt met name in de ondersteuning van ERP-software, financiële processen, mobiele apps en klantportalen.

In mijn vrije tijd volg ik (bijna) alle wedstrijden van mijn dochter die basketbalt en ga ik graag naar de wedstrijden van Donar (de basketbalclub uit Groningen).

Binnen Microsign is het mijn doel om mijn ervaring en kennis in te zetten om u maximaal te ondersteunen in het gebruik van AMF Bedrijfssoftware. Omdat je nooit uitgeleerd bent en elke dag weer nieuwe uitdagingen hebt, hoop ik veel van u te leren, maar ook andersom.