Blog & Actualiteit

Nieuws

Cursussen en trainingen op maat

08-07-2021

Om software echt optimaal te kunnen gebruiken zijn cursussen en trainingen essentieel.

Door een goede cursus met praktijkvoorbeelden toegespitst op jullie behoefte haal je het optimale uit de software en dus ook uit de medewerkers. De vergaarde kennis zorgt ook voor meer zelfvertrouwen en efficiëntie bij de medewerkers. Een goede, praktijkgerichte cursus verdient zichzelf dan ook snel terug!

Cursusaanbod

Wij bieden een compleet pakket aan cursussen en trainingen. Het cursusaanbod is onderverdeeld in drie categorieën. Van introductie, basis tot gevorderd. De cursussen zijn afgestemd op het takenpakket van eindgebruikers. De introductiecursussen zijn bijvoorbeeld een goede start voor nieuwe medewerkers in je bedrijf.

Cursus ‘on the job’

Naast de standaard cursussen is het ook mogelijk een consultant op locatie voor een training ‘on the job’ in te plannen. Wij kunnen dan meer ingaan op persoons- of bedrijfsspecifieke vragen.

Aanmelden

Gezien de verdere COVID-versoepelingen is het niet meer noodzakelijk de cursussen alleen digitaal uit te voeren maar kunnen we deze weer gefaseerd en op veilige wijze fysiek gaan inplannen. Meer informatie en aanmelden voor een specifieke cursus of een cursus ‘on the job’ kan via onderstaande linken:

Cursusinformatie:

https://www.microsign.nl/ondersteuning/training-en-instructie#introductie

Cursus ‘on the job’:

https://www.microsign.nl/cursus/613/cursus-op-locatie