Blog & Actualiteit

Nieuws

ICT & Logistiek vakbeurs 2021

02-11-2021

Microsign Bedrijfssoftware is dit jaar op 10 en 11 november aanwezig op de ICT & Logistiek vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. 

ICT & Logistiek streeft naar een betere en slimme (digitale) wereld, waarbij bedrijven in de logistieke sector elkaar efficiënt versterken.

Hoe doen we dat?
Door richting te geven aan ideeën en gedachten van bedrijven en individuen inzake innovatieve ICT-toepassingen in de logistiek. Daarmee draagt ICT & Logistiek bij aan het bij elkaar brengen van partijen en het tot stand brengen van logistieke doorbraakprojecten met ICT als ‘enabling’ factor.

Thema 2021
De huidige situatie laat zien dat bedrijven robuust genoeg moeten zijn om impactvolle gebeurtenissen op te vangen. Bedrijven moeten snel kunnen reageren op veranderingen in vraag en aanbod. Met het thema ‘Resilient Logistics: agility and connectivity’ is het gezamenlijke doel tijdens ICT & Logistiek: een veerkrachtige logistieke sector die klaar is voor de toekomst. Verwacht een beursvloer vol slimme oplossingen, inspiratie door topsprekers en seminars van de best in class.

Waarom een bezoek brengen?
Na een bezoek aan ICT & Logistiek ben je in staat om een concrete start te maken met het transformeren en optimaliseren van je logistieke organisatie.

Komen jullie ons ook een bezoek brengen? Schrijf je dan nu in!