Training en instructie

Cursussen en trainingen zijn essentieel bij het gebruik van software. De simpele reden is om tijdverspilling te voorkomen en om de mogelijkheden van de software beter te benutten. Een goede, praktijkgerichte cursus verdient zichzelf dan ook snel terug.

Microsign biedt een compleet pakket aan cursussen en trainingen. Deze cursussen zijn afgestemd op het takenpakket van de eindgebruikers. Opleidingen kunnen zowel bij u op locatie als klassikaal gegeven worden door één van onze consultants.

Cursusaanbod

Het cursusaanbod is onderverdeeld in drie categorieën: introductie, basis en gevorderd. De introductiecursus is bestemd voor nieuwe medewerkers, of medewerkers die voor het eerst in aanraking komen met AMF Bedrijfssoftware. Deze training is zeer laagdrempelig, voorkennis is niet nodig. Voordeel is dat  uw medewerkers niet hun eigen weg hoeven te vinden. Deze cursus voorkomt onbegrip en scheelt tijd  aan kennisoverdracht. Voor een relatief lage investering, biedt u uw medewerker een zeer nuttige, productieve en verzorgde dag.

De introductiecursus is een perfecte opstap naar één van de vervolgcursussen ‘basis’ of ‘gevorderd’ waarin er specifieker en uitgebreider op een module of onderwerp wordt ingegaan.

Met cursussen en trainingen haalt u meer rendement uit de software. Een gedegen kennis van de software maakt u zelfverzekerder tijdens het dagelijks gebruik van deze software, wat de arbeidsvreugde weer verhoogt. Kortom, dankzij onze cursussen en trainingen haalt u het maximale uit onze software. Wij verzorgen daarom ook dit jaar weer vele praktijkgerichte cursussen.

Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap