MVO / Goede doelen

Een beter milieu begint bij jezelf! Microsign wil als automatiseerder een MVO-boodschap uitdragen door het optimaliseren van de infrastructuur. 

Microsign streeft naar een papierloos kantoor, ook bij haar relaties. Dit doen wij door het digitaliseren van de inkomende en uitgaande documentenstroom. Het uitleveren van producten en diensten doet Microsign waar mogelijk via internet. Dit resulteert naast snellere service, in besparing op digitale media en papier.

Goede doelen

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen steunt Microsign diverse goede doelen. Wij zijn van mening dat je als bedrijf ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid moet tonen op sociaal maatschappelijk gebied.

2012_10_01_kwf_kankerbestrijding
  • KWF Kankerbestrijding zet zich in op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiënten- ondersteuning en fondsenwerving.
hartstichting-logo
  • De Nederlandse Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten.
_20110314-151233
  • Een ziekenhuisopname is een ingrijpende gebeurtenis, zeker voor kinderen. Ze komen in een onbekende omgeving terecht en doen veel nieuwe indrukken op. Dat zorgt vaak voor onrust en onzekerheid. Met de juiste zorg en materialen kunnen kinderen op hun gemak worden gesteld. Speciaal daarom is er Het BeterBoek. Het BeterBoek vertelt kinderen wie er in het ziekenhuis werken en wat er allemaal gebeurt. Zo raken ze vertrouwd met de omgeving en wordt angst voor onderzoeken en behandelingen weggenomen.

Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap