Wij leveren al meer dan 40 jaar automatiseringsoplossingen voor de branches logistiek, groothandel, verhuur, service- en onderhoud.

Ons doel is om organisaties succesvol te laten ondernemen met innovatieve en toekomstgerichte bedrijfssoftware. Dit realiseren wij met een gedreven team van 25 professionals vanuit onze locatie in Zwolle. De basis voor elke implementatie is een compleet ERP pakket. Dit pakket is uit te breiden met (o.a.) geïntegreerde (klant)portalen, mobiele oplossingen, scanning, documentbeheer, automatische factuurverwerking en apps. Klanten van ons hebben één aanspreekpunt voor alle automatiseringsvraagstukken. Onze klanten kunnen er op vertrouwen dat wij de verantwoordelijkheid nemen voor een naadloze integratie tussen al deze verschillende oplossingen.

Wij zijn een 100% zelfstandige organisatie die werkt vanuit Nederland. Alle beslissingen en softwareontwikkeling liggen compleet in eigen beheer. Hierdoor zijn wij in staat snel te reageren op actuele ontwikkelingen en kunnen indien wenselijk klant specifieke aanpassingen in onze software realiseren.

Met een flexibele en onderzoekende instelling helpen wij bedrijven verder. Daarnaast zijn maatschappelijke betrokkenheid en het aangaan van lange-termijnrelaties belangrijke kernmerken van ons. Dit zowel richting onze klanten als onze medewerkers. Belangrijke kernwaarden in de relaties die wij aangaan zijn: verbinding en plezier. Wij zijn echt!

Wij zijn co-founder van het Regio Zwolle IT Platform. Bij dit platform zijn inmiddels 75 organisaties aangesloten zoals IT organisaties, onderwijs en overheid. Het doel van Regio Zwolle IT Platform is een nauwe samenwerking, kennisdeling en behoud van IT talent voor de regio.

VERTROUWEN

PLEZIER

VERBINDING

ONDERZOEKEND

FLEXIBILITEIT

ECHT

Ben jij op zoek naar (nieuwe) ERP-bedrijfssoftware, dan ben jij bij Microsign Business Software van harte welkom! Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Wie weet drinken wij binnenkort een kopje koffie samen.

Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap