Altijd als eerst op de hoogte van nieuws

RSS-feed

RSS-feed

RSS-feed van microsign.nl:

rss2 Actueel


1. Wat zijn RSS-feeds?

RSS maakt het mogelijk om u in te schrijven op een website in plaats van deze te bezoeken. Het is een manier om u zelf op de hoogte te stellen van nieuws of nieuwe bijdragen.

2. Hoe kan ik RSS gebruiken?

Om de RSS Feed eenvoudig en vlot te kunnen lezen, hebt u een ‘RSS-lezer’nodig. Dit is een programma waarmee de RSS-feeds van favoriete sites gelezen kunnen worden.

3. Waar vind ik een RSS-lezer?

Een RSS-feed kan eenvoudig worden toegevoegd aan browsers zoals Google ChromeInternet Explorer en Safari. Ook kunt u zich binnen Microsoft Outlook abonneren op een RSS-feed.

Daarnaast is er specifieke software voor het volgen van RSS-feeds, enkele gratis RSS-lezer zijn:  FeedReader, SharpReader en Ampheta Desk.

4. Hoe kan ik de RSS-feed van microsign.nl ontvangen?

Wanneer u doorklikt op bovenstaand oranje icoon, komt u op de pagina met bovenaan de url van de RSS-feed van microsign.nl. Het volstaat deze hyperlink te kopiëren en in uw RSS-lezer toe te voegen als nieuwe RSS-feed. Uiteraard kunt u in uw RSS-lezer ook feeds van anders sites toevoegen.

Met de RSS-feed van microsign.nl bent u altijd als eerst op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen in en rondom Microsign en AMF Bedrijfssoftware.

null