Krachtige ERP, CRM en Sales app voor de Groothandel

Software

Mobiele applicaties

Met de CRM en Sales app voor Groothandel beschikken commerciële medewerkers over ERP op broekzak formaat.

Medewerkers mobiel toegang geven tot functionaliteit is mogelijk met De ERP-app voor de groothandel. Download de geweldige CRM en sales app welke tijd laten besparen tijdens het verkoopproces.

ERP-app

Met de ERP-app Groothandel is het mogelijk medewerkers op tablet of smartphone werkzaamheden mobiel uit te laten voeren. Gemakkelijk en tijd besparend. Door een betere samenwerking en snellere informatie-uitwisseling tussen de afdelingen kan er efficiënter gewerkt worden.

CRM-app

Met de CRM-app Groothandel is het onder ander mogelijk de belangrijkste gegevens van een klant te raadplegen en/of te wijzigen, denk hierbij aan stamgegevens van relaties en contactpersonen, openstaande posten, offertes en orders, documenten, prijsafspraken en bezoekafspraken. De CRM-app is (naderhand) uit te breiden met de Sales-app voor het op locatie invoeren van verkooporders.

Andere gebruikte toepassingen van AMF Portable zijn de digitale werkbon of afleverbon voor magazijn, chauffeur of (service) monteur.

De frontoffice direct gekoppeld met de backoffice. Modules als Relatiebeheer, Digitaal Documentbeheer en Offerte en Verkoop zijn met AMF Portable makkelijk en snel tijd- en plaats onafhankelijk te benaderen.

De ERP-app voor de Groothandel, AMF Portable, is dusdanig flexibel opgezet dat deze eenvoudig aan te passen is aan uw persoonlijke wensen.

De app is op elke platform beschikbaar, download de demo en ervaar het direct!

Dutch_get it from MS_864X312

 

 

 

AMF Portable is net als AMF Scanning, AMF Portalen en de AMF BedrijfsApp direct gekoppeld met AMF Backoffice. Met AMF Bedrijfssoftware beschikt u over alles-in-één ERP-software voor de groothandel.

Wilt u meer informatie over de ERP-app voor de groothandel of wilt u gewoon eens een kop koffie drinken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op.

CRM in uw broekzak

Portable Relatiebeheer (CRM)

AMF Portable Relatiebeheer is bij uitstek geschikt voor uw commerciële (buitendienst)medewerkers.

AMF Portable Relatiebeheer biedt de volgende functionaliteit:

  • Raadplegen en wijzigen stamgegevens relaties en contactpersonen;
  • Raadplegen openstaande posten;
  • Raadplegen orders en offertes;
  • Raadplegen prijsafspraken;
  • Invoeren en raadplegen bezoekafspraken.

AMF Portable Relatiebeheer is (naderhand) uit te breiden met het bij de klant op locatie invoeren van verkooporders (AMF Portable Verkoop). Eventuele andere wensen op aanvraag.

Order op een tablet invoeren

Portable Verkoop

Met AMF Portable Verkoop maakt u eenvoudig verkooporders aan wanneer u bij uw klant op locatie bent.

Advies of offerte? Neem contact op met onze adviseur*


***