ERP-software voor ICT & Telecom

Robuuste ERP-software voor een dynamische sector. Software voor ICT & Telecom die aansluit bij een snel veranderde markt, specifiek voor veeleisende én intensieve gebruikers die tijd- en plaatsonafhankelijk willen beschikken over relevante informatie.

AMF Bedrijfssoftware voor ICT & Telecom

Een betere klantervaring...
ERP Software voor ICT & Telecom. Van registratie en het traceren van IMEI-nummers, registratie van abonnementen, matchen van vergoedingen tot CTI-koppelingen. Een betere klantervaring begint met onze helpdesksoftware en Ticket Management System. Geheel geïntegreerd in Voorraad, Relatiebeheer, Inkoop, Verkoop en Facturatie. Integrale ERP-software voor de ICT & Telecom branche, het kloppend hart van uw bedrijf!
lees meer 30 minuten demo

Waarom kiezen voor Microsign

Met Microsign beschikt u over een gespecialiseerde partner in de ICT & Telecom branche die eerst inventariseert en analyseert en vervolgens komt met een gericht advies. Door goed te luisteren en mee te denken kan Microsign oplossingen bieden welke geheel zijn afgestemd op de specifieke situatie van uw ICT & Telecom bedrijf of organisatie. Hierbij wordt rekening gehouden met uw budget en uw huidige en toekomstige ontwikkelingen.

Nemesys ICT & Telecom

'Van zes pakketten naar één totaal oplossing voor vier bedrijven!'
Rob de Zwart
Algemeen Directeur
Meer informatie

Twitter

volgen

Trainingen

meer
Basiscursus AMF Financieel
n.t.b.
Zwolle
1 dag
Basiscursus AMF Reporter
n.t.b.
Zwolle
1 dag