App voor ICT & Telecom

Software

Mobiele applicaties

Geheel digitaal werken in uw buitendienst van CRM, Sales tot Field Service.

Geef medewerkers altijd toegang tot voor hen relevante informatie met de app voor ICT & Telecom. Tijd- en plaats onafhankelijk informatie kunnen inzien en digitaal verwerken. Voor al uw medewerkers is de CRM-app een uitkomst. Standaard voorzien van veel functionaliteiten: belangrijke gegevens van een klant raadplegen en/of wijzigen, openstaande posten inzien, documenten opvragen en onder andere bezoekafspraken invoeren. De CRM-app kan uitgebreid worden met de Sales app voor het op locatie invoeren, verwerken van nieuwe verkooporders.

(Field) Service Engineers kunnen met de Field Service app opdrachten volledig digitaal afwerken. Geen papieren onleesbare werkbonnen meer welke na ontcijfert te zijn overgenomen moeten worden in het systeem waarna inkoop en facturering pas kan plaats vinden. Met de Field Service app wordt de front en backoffice direct aan elkaar verbonden.

De frontoffice direct gekoppeld met de backoffice. Modules als Relatiebeheer, Digitaal DocumentbeheerOfferte en Verkoop en Service en Onderhoud zijn met AMF Portable eenvoudig en snel tijd- en plaats onafhankelijk te benaderen.

De app voor ICT & Telecom, AMF Portable, is dusdanig flexibel opgezet dat deze eenvoudig aan te passen is aan uw persoonlijke wensen.

De app is op elke platform beschikbaar, download de demo en ervaar het direct!

Dutch_get it from MS_864X312

 

 

 

AMF Portable is net als AMF Scanning, AMF Portalen en de AMF BedrijfsApp direct gekoppeld met AMF Backoffice. Met AMF Bedrijfssoftware beschikt u over alles-in-één ERP-software voor ICT en Telecom.

Wilt u meer informatie over de app voor ICT & Telecom of wilt u gewoon eens een kop koffie drinken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op.

CRM in uw broekzak

Portable Relatiebeheer (CRM)

AMF Portable Relatiebeheer is bij uitstek geschikt voor uw commerciële (buitendienst)medewerkers.

AMF Portable Relatiebeheer biedt de volgende functionaliteit:

  • Raadplegen en wijzigen stamgegevens relaties en contactpersonen;
  • Raadplegen openstaande posten;
  • Raadplegen orders en offertes;
  • Raadplegen prijsafspraken;
  • Invoeren en raadplegen bezoekafspraken.

AMF Portable Relatiebeheer is (naderhand) uit te breiden met het bij de klant op locatie invoeren van verkooporders (AMF Portable Verkoop). Eventuele andere wensen op aanvraag.

Order op een tablet invoeren

Portable Verkoop

Met AMF Portable Verkoop maakt u eenvoudig verkooporders aan wanneer u bij uw klant op locatie bent.

Service verwerken met een tablet

Portable Service en Onderhoud

Al uw serviceopdrachten werkt u makkelijk en snel af met de mobiele service-app, of het nu gaat om periodieke of preventieve keuringen. Voeg artikelen toe -eventueel in combinatie met barcodescanning-, registreer uren, maak eventueel foto’s en laat uw klant digitaal ondertekenen. Tevens inzage in historie van klant of het defecte artikel. Desgewenst kunt u door middel van checklisten uw kwaliteit borgen.

 

Advies of offerte? Neem contact op met onze adviseur*


***