ERP magazijnbeheer en digitale werkbon voor Productie

Software

Mobiele applicaties

Met ERP magazijnbeheer software laat u magazijn en productie medewerkers mobiel onderdeel uitmaken van uw bedrijfsprocessen.

ERP Magazijnbeheer software. Uw magazijn en productie echt efficiënt aansturen kan met AMF Portable. Een flexibel mobiel platform of app voor Productie waarmee specifieke functionaliteit  uit de ERP-software mobiel toegankelijk wordt gemaakt. Door een betere samenwerking en snellere informatie-uitwisseling tussen de afdelingen kan er met ERP magazijnbeheer software efficiënter worden gewerkt.

Digitale werkbon productie

Voor grip op Productie kan er met ERP voorraad en magazijnbeheer software gewerkt worden met een digitale werkbon of afleverbon. Tevens wordt AMF Portable naast als ERP magazijnbeheer software ook ingezet als mobiele app voor Relatiebeheer (CRM) en Sales. Met Portable Relatiebeheer is het mogelijk specifieke CRM gegevens zoals stamgegevens, openstaande posten, offertes en orders, mobiel op te vragen. Met de optie Portable Verkoop kan uw sales daarnaast op locatie ook verkooporders aanmaken.

Met AMF Portable biedt Microsign productiebedrijven een draadloos platform voor uw (buitendienst)medewerkers en uw interne logistieke processen. AMF Portable is een mobiel platform dat te gebruiken is op de meeste mobiele apparatuur zoals laptops, tablets en mobiele telefoons.

De digitale werkbon voor; Inventariseren, binnenboeken, orderpicken, overboeken, verkooporders aanmaken, en inkooporders aanmaken is ook mogelijk met AMF scanning voor Productie.

De ERP magazijnbeheer software AMF Portable is dusdanig flexibel opgezet dat deze eenvoudig aan te passen is aan uw persoonlijke wensen.

De app is op elke platform beschikbaar, download de demo en ervaar het direct!

Dutch_get it from MS_864X312

 

 

 

AMF Portable is net als AMF Scanning, AMF Portalen en de AMF BedrijfsApp direct gekoppeld met AMF Backoffice. Met AMF Bedrijfssoftware beschikt u over alles-in-één ERP-software voor productiebedrijven. Of u nu actief bent in de onderdelen-, assemblage-, metaal-, machine- of meubelproductie.

Wilt u meer informatie over ERP magazijnbeheersoftware of digitale werkbon voor productie of wilt u gewoon eens een kop koffie drinken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op.

CRM in uw broekzak

Portable Relatiebeheer (CRM)

AMF Portable Relatiebeheer is bij uitstek geschikt voor uw commerciële (buitendienst)medewerkers.

AMF Portable Relatiebeheer biedt de volgende functionaliteit:

  • Raadplegen en wijzigen stamgegevens relaties en contactpersonen;
  • Raadplegen openstaande posten;
  • Raadplegen orders en offertes;
  • Raadplegen prijsafspraken;
  • Invoeren en raadplegen bezoekafspraken.

AMF Portable Relatiebeheer is (naderhand) uit te breiden met het bij de klant op locatie invoeren van verkooporders (AMF Portable Verkoop). Eventuele andere wensen op aanvraag.

Order op een tablet invoeren

Portable Verkoop

Met AMF Portable Verkoop maakt u eenvoudig verkooporders aan wanneer u bij uw klant op locatie bent.

Advies of offerte? Neem contact op met onze adviseur*


***