Mobiele werkbon en software technische dienst

Software

Mobiele applicaties

Geef Field Service Engineers mobiele toegang tot relevante informatie en functionaliteit, gecombineerd in één intuïtieve app.

Breng uw service naar een hoger niveau met een mobiele werkbon voor de Field Service. Geef servicemonteurs met deze service monteur app inzicht in onder andere historie en objecten, documenten als certificaten en handleidingen en laat opdracht direct digitaal worden verwerkt en afgetekend. Geen papieren werkbonnen welke niet leesbaar en dagen later op kantoor aankomen. Real-time inzicht in de voortgang van werkorders, werk inspecties af met hulp van checklisten en laat monteurs direct op locatie bestellingen aanmaken.

In combinatie met de CRM-app is het mogelijk toegang te geven tot nog meer informatie, bijvoorbeeld: Klanten raadplegen en/of wijzigen, openstaande posten, overige documenten etc.

De frontoffice direct gekoppeld met de backoffice. Modules als Relatiebeheer, Digitaal DocumentbeheerOfferte en Verkoop en Service en Onderhoud zijn met AMF Portable eenvoudig en snel tijd- en plaats onafhankelijk te benaderen.

De mobiele werkbon, AMF Portable, is dusdanig flexibel opgezet dat deze eenvoudig aan te passen is aan uw persoonlijke wensen.

De app is op elke platform beschikbaar, download de demo en ervaar het direct!

Dutch_get it from MS_864X312

 

 

 

AMF Portable is net als AMF Scanning, AMF Portalen en de AMF BedrijfsApp direct gekoppeld met AMF Backoffice. Met AMF Bedrijfssoftware beschikt u over alles-in-één ERP-software voor Service & Onderhoud.

Wilt u meer informatie over de app voor Service & Onderhoud of wilt u gewoon eens een kop koffie drinken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op.

CRM in uw broekzak

Portable Relatiebeheer (CRM)

AMF Portable Relatiebeheer is bij uitstek geschikt voor uw commerciële (buitendienst)medewerkers.

AMF Portable Relatiebeheer biedt de volgende functionaliteit:

  • Raadplegen en wijzigen stamgegevens relaties en contactpersonen;
  • Raadplegen openstaande posten;
  • Raadplegen orders en offertes;
  • Raadplegen prijsafspraken;
  • Invoeren en raadplegen bezoekafspraken.

AMF Portable Relatiebeheer is (naderhand) uit te breiden met het bij de klant op locatie invoeren van verkooporders (AMF Portable Verkoop). Eventuele andere wensen op aanvraag.

Order op een tablet invoeren

Portable Verkoop

Met AMF Portable Verkoop maakt u eenvoudig verkooporders aan wanneer u bij uw klant op locatie bent.

Service verwerken met een tablet

Portable Service en Onderhoud

Al uw serviceopdrachten werkt u makkelijk en snel af met de mobiele service-app, of het nu gaat om periodieke of preventieve keuringen. Voeg artikelen toe -eventueel in combinatie met barcodescanning-, registreer uren, maak eventueel foto’s en laat uw klant digitaal ondertekenen. Tevens inzage in historie van klant of het defecte artikel. Desgewenst kunt u door middel van checklisten uw kwaliteit borgen.

 

Advies of offerte? Neem contact op met onze adviseur



*


*



*



*