Bumbal Koppeling

Eenvoudig en snel routes optimaliseren? Waar planning nog handmatig gebeurt en/of monteurs en chauffeurs zelf de volgorde van routes bepalen valt er waarschijnlijk nog veel winst te behalen. Bumbal is in dit geval de oplossing. Automatisch en snel de perfecte route plannen voor uw chauffeur of servicemonteur. Bumbal is geïntegreerd in AMF Bedrijfssoftware.

Geef op debiteur en/of abonnee niveau in AMF Bedrijfssoftware parameters op waar rekening mee moet worden gehouden bij de planning. Als voorbeeld: standaard bezorgdag, voorkeur chauffeur/monteur, openingstijden, lostijd, prioriteit  etc.. Dit kan naar wens worden ingericht en verschilt per organisatie.

Plan snel en efficient routes, volledig geintegreerd met Planning en Portable

Aan de hand van de vele parameters bepaalt Bumbal de ideale route per chauffeur of monteur, indien gewenst kan deze eventueel gecorrigeerd worden. Op het moment dat een bezorging of servicebezoek op een specifieke dag niet mogelijk is, stijgt automatisch de prioriteit van de melding zodat deze met het volgende bezoekmoment mee gaat.

Een van de praktijkvoorbeelden: door integratie met Verkooporders en Planning en Portable een selectie aan verkooporders wat betreft route te optimaliseren, naar de grafische planning te exporteren waarvan uit de chauffeurs deze vanuit AMF Portable (mobiele app) afhandelen.

Voor snel en automatische routeplanning, de oplossing!

Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap