MailChimp Koppeling

Veel tijd kwijt aan het bijwerken van de e-mail adressenlijst? Met het gebruik van het e-mail marketingprogramma Mailchimp worden relaties niet alleen meer in AMF beheert. Gegevens worden vaak handmatig over genomen in AMF Relatiebeheer (CRM) of vanuit Relatiebeheer naar Mailchimp. Dit overnemen kan veel tijd kosten en is daarnaast foutgevoelig. Hoe gemakkelijk zou het zijn dat bij het aanmaken van een nieuwe contactpersoon in AMF, deze direct geabonneerd kan worden op de nieuwsbrief?

Met de koppeling tussen AMF Relatiebeheer en Mailchimp worden email-adressen vanuit AMF gesynchroniseerd naar Mailchimp en vanuit Mailchimp naar AMF. Abonnementen op nieuwsbrieven toevoegen, wijzigen, aanvullen, stopzetten, enz., allemaal eenvoudig standaard vanuit AMF Relatiebeheer aan te sturen. Met deze integratie is de abonneelijst voor de nieuwsbrief altijd actueel en wordt niemand gemist bij de verzending van de nieuwsbrief.

Doelgroepsegmentatie

Naast het standaard synchroniseren van contactpersonen kunt u met deze koppeling ook per lijst groepen en interesses aanmaken en beheren,  deze ook worden ook vanuit Mailchimp ingelezen of bijgewerkt. Door te werken met doelgroepen en interesses komt de nieuwsbrief met de juiste boodschap bij de juiste groep mensen terecht. Een mooie tool voor doelgerichte marketing.

Voordelen van de Mailchimp-integratie:

  • altijd up-to-date mailinglijst;
  • automatische toevoeging en wijziging van gegevens van AMF Relatiebeheer naar MailChimp en vice versa;
  • synchronisatie email-adressen vanuit AMF Relatiebeheer segmenteren naar groepen in MailChimp;
  • juiste boodschap bij juiste groep;
  • tijdwinst en voorkomen van overtik fouten door het niet meer handmatig overnemen van gegevens.

Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap