Field Service App

Ondersteun je servicedienst met een digitale werkbon en verhoog de productiviteit en klanttevredenheid.

Met de digitale werkbon, ook wel field service app genoemd, hebben service-engineers inzicht in de opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Desgewenst op een gewenste volgorde ingepland. Bij uitvoering is de historie van een object direct inzichtelijk en kan worden geraadpleegd. Vanuit de opdracht kunnen desgewenst vervolgopdrachten worden aangemaakt en benodigd materiaal besteld. Is een opdracht afgerond dan kunnen de uren worden ingeboekt en kan de klant de digitale werkbon, digitaal aftekenen.

Digitale werkbon werkt efficiënter

Met de digitale werkbon bespaar je veel tijd. Buitendienstmedewerkers gaan ’s ochtends niet meer eerst naar de zaak om hun werkbonnen op te halen. Denk ook aan kleinere foutkansen, nooit meer een werkbon kwijt, directe registratie van gebruikte materialen en alle bedrijfsgegevens altijd en overal inzichtelijk.

Multiplatform

De digitale werkbon is te gebruiken op verschillende platformen zoals mobiel, tablet en pc. Volledig in te richten qua huisstijl en met mogelijkheid tot gebruik van foto’s, barcodes en documenten. Zo krachtig en functioneel is onze field service app.

Meer weten over de digitale werkbon?

Onze adviseurs helpen je graag. Vraag een adviesgesprek of een demo aan.

Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap