ERP mobiele software voor CRM, Sales, Logistiek en Service

Software

Mobiele applicaties

Bundel uw bedrijfsinformatie en maak vertegenwoordigers, magazijnmedewerkers, chauffeurs en servicemonteurs volledig onderdeel van uw bedrijfsprocessen.

Geef medewerkers met ERP mobiele software overal en altijd toegang tot door hen benodigde functionaliteit. Bespaar tijd en laat mutaties en handelingen direct digitaal verwerken.

Mobiele software voor CRM

Voor commerciële en buitendienst medewerkers is het ideaal om met de CRM app overal inzage te hebben in stamgegevens, openstaande posten, documenten, orders en offertes, prijsafspraken en bezoekafspraken. Deze indien nodig en gewenst te kunnen inzien en/of te wijzigen. Tevens de mogelijkheid om dankzij integratie met de Sales app direct (verhuur)orders voor een klant aan te maken.

Mobiele software voor Logistiek

Logistiek wordt de mobiele software toegepast als digitale vrachtbrief of afleverbon voor het magazijn of chauffeur. De informatie over de zending van goederen wordt direct digitaal verwerkt. Documenten hoeven niet meer gescand te worden en zijn direct beschikbaar.

Mobiele software voor Field Service

Voor Field Service Management is de ERP-app voor Field Service onmisbaar, deze laat u uw gehele Field Service digitaal afhandelen. Van opdrachten, onderdelen, urenregistratie tot het aftekenen.

De frontoffice direct gekoppeld met de backoffice. Modules als Relatiebeheer, Digitaal DocumentbeheerOfferte en Verkoop en Service en Onderhoud zijn met AMF Portable makkelijk en snel tijd- en plaats onafhankelijk te benaderen.

De mobiele ERP-applicatie, AMF Portable, is dusdanig flexibel opgezet dat deze eenvoudig aan te passen is aan uw persoonlijke wensen.

Kortom, onze ERP mobiele software is geschikt voor:

  • Verkoop buitendienst (vertegenwoordigers)
  • Magazijn medewerkers
  • Chauffeurs
  • Servicemonteurs

De AMF Portable app ERP mobiele software is op elke platform beschikbaar, download de demo en ervaar het direct!

Dutch_get it from MS_864X312

AMF Portable is net als AMF Scanning, AMF Portalen en de AMF BedrijfsApp direct gekoppeld met AMF Backoffice. Met AMF Bedrijfssoftware beschikt u over alles-in-één ERP-software voor Logistiek,  Groothandel, Verhuur en Service en Onderhoud.

Wilt u meer informatie over de mobiele ERP-software voor CRM, Sales, Logistiek en Field Service of wilt u gewoon eens een kop koffie drinken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op.

CRM in uw broekzak

Portable Relatiebeheer (CRM)

AMF Portable Relatiebeheer is bij uitstek geschikt voor uw commerciële (buitendienst)medewerkers.

AMF Portable Relatiebeheer biedt de volgende functionaliteit:

  • Raadplegen en wijzigen stamgegevens relaties en contactpersonen;
  • Raadplegen openstaande posten;
  • Raadplegen orders en offertes;
  • Raadplegen prijsafspraken;
  • Invoeren en raadplegen bezoekafspraken.

AMF Portable Relatiebeheer is (naderhand) uit te breiden met het bij de klant op locatie invoeren van verkooporders (AMF Portable Verkoop). Eventuele andere wensen op aanvraag.

Order op een tablet invoeren

Portable Verkoop

Met AMF Portable Verkoop maakt u eenvoudig verkooporders aan wanneer u bij uw klant op locatie bent.

Service verwerken met een tablet

Portable Service en Onderhoud

Al uw serviceopdrachten werkt u makkelijk en snel af met de mobiele service-app, of het nu gaat om periodieke of preventieve keuringen. Voeg artikelen toe -eventueel in combinatie met barcodescanning-, registreer uren, maak eventueel foto’s en laat uw klant digitaal ondertekenen. Tevens inzage in historie van klant of het defecte artikel. Desgewenst kunt u door middel van checklisten uw kwaliteit borgen.

 

Advies of offerte? Neem contact op met onze adviseurs*


***