Wij gaan verhuizen!

In september 2020 gaat Microsign verhuizen naar de Burgemeester Roelenweg 30 in Zwolle!


Na 16 jaar gehuisvest te zijn geweest op de Dr. Van Lookeren Campagneweg te Zwolle hebben wij ons oog laten vallen op een nieuwe locatie. Met alle afdelingen op een verdieping, met grotere en transparantere kantoren en volop ruimte voor licht en om onze ambities verder gestalte te geven zijn wij weer klaar voor de toekomst. Onze nieuwe huisvesting is gelegen direct aan de A28, op loopafstand van het centrum van Zwolle en in de directe nabijheid van de voor ons belangrijke IT hogescholen. Wij geloven er in dat een aansprekende locatie en een prettige werkomgeving voor een IT bedrijf zal bijdragen, in de nog steeds schaarse markt van IT medewerkers, om IT-talenten te bewegen om voor Microsign te blijven kiezen. Wij kijken dan ook vol vertrouwen uit naar wat komen gaat.

Vanwege het coronavirus zal er geen grote feestelijke opening zijn, als u in de buurt bent dan bent u vanaf 1 oktober van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze nieuwe locatie. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zodra het weer kan zullen wij op een later moment een officiële opening organiseren. Wij houden u op de hoogte. Ons nieuwe adres is per 1 oktober:

Microsign B.V.
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle

Lees het volgende bericht

Foto-impressie nieuwe locatie

In de afgelopen maanden zijn we verhuist naar onze nieuwe locatie in het centrum van Zwolle. Omdat we vanwege de huidige COVID-maatregelen geen...
Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap