Altijd up-to-date met de API-KVK koppeling

Weten met wie u zaken doet? Bescherm uw bedrijf door te werken met gecontroleerde gegevens. Werk niet alleen met de juiste KVK-gegevens maar importeer desgewenst direct kredietlimieten en tekenbevoegde personen van uw (nieuwe) relatie. Lees in dit artikel meer over de nieuwe API-koppeling met Graydon.


Microsign heeft een API koppeling ontwikkeld voor het opvragen en valideren van bedrijfsgegevens. Na aanschaf zal deze nieuwe koppeling in de module relatiebeheer onder de noemer ‘adrescontrole’ worden geïmplementeerd. Deze tool wordt gekoppeld aan een enorme externe database met bedrijfsinformatie. Hiervoor sluit u een abonnement af bij Graydon. Wij adviseren u graag welk abonnement het beste bij uw bedrijf past. De abonnementen variëren van een prijs per controle tot een abonnement met onbeperkte controles. Bij een uitgebreider abonnement kunnen bijvoorbeeld ook kredietwaardigheid controles plaatsvinden.

Als de implementatie heeft plaats gevonden en de koppeling met Graydon  is gerealiseerd begint voor u het gemak. Niet alleen bij het invoeren van nieuwe klanten is de API uitermate gebruiksvriendelijk, ook bij het valideren van reeds bestaande klanten biedt deze tool een uitkomst. Aan de hand van het KVK-nummer vindt de realtime controle plaats. Gegevens als bedrijfsgegevens, bedrijfsnaam, tekenbevoegde, kredietlimieten of betaalscores. U krijgt direct vanuit uw eigen systeem toegang tot bedrijfs- en kredietinformatie over 330 miljoen bedrijven en 160 landen wereldwijd. Zoals eerder aangegeven is de verkregen informatie afhankelijk van welk abonnement u hiervoor afsluit. Nooit meer handmatig alle velden invullen maar alleen een KVK-nummer en de rest van de informatie komt automatisch in uw systeem te staan. Dit levert een grote efficiency en voorkomt onnodig fouten.

Lees het volgende bericht

Projectmanager Rike Huijberts

Met trots stellen wij u voor aan onze Projectmanager Rike Huijberts. Zij is vanaf 2010 werkzaam geweest voor Yes Telecom. De laatste 5 jaar...
Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap