Branches en klanten

Groothandel

Groothandel

Inzicht en grip op voorraden, dat is de reden waarom klanten voor ons kiezen! Slimme ERP software voor de groothandel, productie, distributie en logistiek. Van balieverkopen, voorraadbeheer, locatiebeheer, partijregistratie tot e-commerce en EDI. Volledig geïntegreerd met inkoop, verkoop en financieel. Met onze groothandel software heb je grip op je bedrijf!

Laboratorium & Onderzoek

Laboratorium & Onderzoek

Software voor grip op, en automatisering van interne processen. Specifiek voor laboratoria en eigen voorraad levert Microsign een voorraadbeheersysteem. Dit is een opzichzelfstaande oplossing waarmee het mogelijk is om te werken met partijen, serienummers, houdbaarheidsdatum en certificaten. Wanneer nodig kan dit systeem uitgebreid worden met barcodescanning, inkoop, automatisch bestelling en documentbeheer.
Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Integreer alle serviceprocessen! Breng je serviceorganisatie naar een hoger niveau met ERP software voor service en onderhoud. Met een grafische planning, mobiele oplossingen (field service), werkbonnen, inspecties, keuringen en verhuur. Interactieve rapportages zorgen voor efficiënt en kostenbesparend werken.  De door Microsign geleverde oplossing voor service en onderhoud is een integrale oplossing inclusief voorraadbeheer, serviceabonnementen en indien gewenst een klantenportaal.
Verhuur

Verhuur

Met onze verhuuroplossing houd je grip op alle verhuurde objecten en kun je efficiënt plannen. Door de vastlegging van alle gegevens heb je inzicht in de beschikbaarheid van jouw materieel. Wat onze oplossing uniek maakt? Dat deze volledig geïntegreerd is inclusief prijsafspraken, activa, service, onderhoud, keuringen, inkoop, (termijn) facturatie en een verhuurportaal waarmee klanten alles zelf kunnen regelen. Rapportage: door de volledige integratie is er altijd inzicht in kosten en opbrengsten per object.
VRAGEN OF MEER INFORMATIE?

We staan je graag te woord.
Neem gerust contact met ons op.

Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap