Over Microsign

Betrokken en gericht op de lange termijn. Wij leveren al meer dan 40 jaar automatiseringsoplossingen voor de branches groothandel, laboratorium & onderzoek, verhuur, service & onderhoud.


Ons doel is om organisaties succesvol te laten ondernemen met innovatieve en toekomstgerichte bedrijfssoftware. Dit realiseren wij met een gedreven team van 25 professionals vanuit onze locatie in Zwolle. De basis voor elke implementatie is een compleet ERP pakket. Dit pakket is uit te breiden met (o.a.) geïntegreerde (klant)portalen, mobiele oplossingen, scanning, documentbeheer, automatische factuurverwerking en apps. Klanten van ons hebben één aanspreekpunt voor alle automatiseringsvraagstukken. Onze klanten kunnen er op vertrouwen dat wij de verantwoordelijkheid nemen voor een naadloze integratie tussen al deze verschillende oplossingen.

100% zelfstandige organisatie

Wij zijn een 100% zelfstandige organisatie die werkt vanuit Nederland. Alle beslissingen en softwareontwikkeling liggen compleet in eigen beheer. Hierdoor zijn wij in staat snel te reageren op actuele ontwikkelingen en kunnen indien wenselijk klant specifieke aanpassingen in onze software realiseren.

Met een flexibele en onderzoekende instelling helpen wij bedrijven verder. Daarnaast zijn maatschappelijke betrokkenheid en het aangaan van lange-termijnrelaties belangrijke kernmerken van ons. Dit zowel richting onze klanten als onze medewerkers. Belangrijke kernwaarden in de relaties die wij aangaan zijn: verbinding en plezier. Wij zijn echt!

Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap