BVP Verpakkingen

Verpakkingen uit Dordrecht al ruim 50 jaar met onverminderd enthousiasme. Verpakkingen in de breedste zin van het woord; van transport- verpakkingen en beschermende materialen tot en met de meest hoogwaardige presentatie en geschenk- verpakkingen. Van papieren zakken voor de detailhandel tot en met de meest glossy tassen voor exclusieve winkel(keten)s. Van handdispensers tot en met volledig geautomatiseerde inpaklijnen.


Luisterend naar de klanten wil BVP Verpakkingen op betrouwbare wijze kennis en producten leveren. Hierbij profiteren afnemers van de ervaring, voortdurende ontwikkeling van nieuwe innovatieve concepten en toepassingen en de snelle en adequate afhandeling van opdrachten van BVP Verpakkingen. Door de stevige groei in de jaren negentig was de ingebruikname van Bedrijfssoftware van waaruit het totale bedrijfsproces gestuurd wordt onvermijdelijk. In 2003 is AMF met succes geïmplementeerd en in de loop van de jaren uitgebouwd tot een totaalpakket.

“AMF is niet meer weg te denken uit de dagelijkse bedrijfsvoering”

“Inmiddels is AMF niet meer weg te denken in de dagelijkse bedrijfsvoering”, aldus Johan Vlot, o.a. verantwoordelijk voor de automatisering bij BVP Verpakkingen. In eerste instantie werd gebruik gemaakt van de modules Verkoop/Inkoop/Financieel/Voorraad en Relatiebeheer. Mede door de gestage groei werd in februari 2009 een gloednieuw bedrijfspand in Dordrecht in gebruik genomen. Dit bracht ook op softwaregebied de nodige aanpassingen teweeg; in die tijd werd de module Locatiebeheer met succes geïmplementeerd. Deze module sluit naadloos aan op de huidige modules. Efficiency is bij AMF het sleutelwoord. M.b.v. de module Locatiebeheer, wordt o.a. op de orderpickbon aangegeven welke artikelen van welke locatie gepakt moet worden. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen grijp- en bulkvoorraad, dit gebeurt volledig automatisch.

“Mede op ons aangeven is dit zo ingericht dat de gebruiker altijd nog de mogelijkheid heeft om, indien gewenst, de artikel toch van een andere locatie te pikken. Inmiddels is de module Locatiebeheer steeds verder doorontwikkeld, o.a. in samenspraak met BVP Verpakkingen. Groot voordeel hierbij is dat er direct contact met de programmeurs is waardoor de lijnen kort zijn; dit komt de snelheid c.q. betrouwbaarheid van het systeem ten goede”, aldus Johan Vlot.

Groothandel
Verpakkingsspecialist
11 - 25
2003
Vragen of meer informatie

Neem gerust contact met ons op

Lees het volgende klantverhaal

Dugros – Groothandel in lederwaren

Nederlands grootste groothandel in lederwaren: Dugros. Het bedrijf reist letterlijk de hele wereld rond op zoek naar de laatste trends en produceert in...
Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap