Effectiever werken dankzij koppelingen

Koppelingen met externe software hebben als primair doel het voorkomen van handmatige en dubbele invoer, maar ook het beschikbaar stellen van externe informatie of functionaliteit binnen AMF, of juist informatie vanuit AMF beschikbaar te hebben in een externe applicatie.


Door koppelingen op de juiste plaats te leggen kunt u efficiënter werken en beschikt u sneller over de juiste informatie. Inmiddels zijn er een groot aantal koppelingen beschikbaar of in ontwikkeling; graag gaan wij hier nader op in. Door middel van de AMF XML Services is bijna elke koppeling mogelijk. Heeft u het idee veel tijd kwijt te zijn aan dubbele invoer, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Microsoft Exchange

Microsoft Exchange is een betrouwbare en gebruiksvriendeljjke oplossing voor e-mail, agendataken en contactpersonen. Exchange kunt u onderweg, thuis en op kantoor gebruiken.

De AMF-Exchange Koppeling maakt het mogelijk ontvangen en verstuurde e-mailberichten te koppelen aan de betreffende relatie. U en uw collega’s hebben zo op ieder moment inzicht in alle correspondentie met relaties. Een toepassingsmogelijkheid is het automatisch aanmaken van een service-call vanuit een ontvangen e-mail. Daarnaast kunt u uw agenda en taken vanuit AMF synchroniseren met uw Outlook agenda en taken

Transsmart

Transsmart automatiseert het logistieke proces tussen uw leveranciers, magazijnen en klanten. De informatie die ontstaat tijdens dit transportproces wordt naadloos uitgewisseld tussen alle partijen in de keten.

Met de AMF-Transsmart Koppeling is het mogelijk vanuit een bepaalde orderstatus automatisch uw vervoerder(s) aan te sturen, of al in offertestadium geheel geautomatiseerd opvragen wat de verzendkosten van dat ene pakketje naar Italië zijn.

Branchespecifieke koppelingen

Branches specifieke koppelingen zijn er ontwikkeld met Veilig met Verf en Sales in de Bouw.

Lees het volgende bericht

Waarschuwing voor ransomware en cryptoware

Ransomware is een type malware, ofwel kwaadaardige software, die een computer blokkeert of bestanden versleutelt (cryptoware). Pas als je losgeld (ransom) betaalt ‘zou...
Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap