Microsign bestaat jaar 40 jaar!

Wat had het mooi kunnen zijn! Bij een jubileum, een nieuwe locatie en een nieuwe huisstijl horen een feestelijke opening met een hapje en een drankje. Dat zit er om welbekende redenen momenteel helaas niet in. In dit artikel een terugblik op de afgelopen jaren en meer informatie over onze jubileumactie.


Precies 40 jaar geleden opgericht in Harderwijk, gestart met de verkoop van computers en vanaf het jaar 2000 volledig gericht op de ontwikkeling en implementatie van een zeer uitgebreide en flexibele ERP-applicatie. In die 40 jaar is er veel gebeurd, hebben wij de markt zien veranderen, zijn er technologisch enorme stappen gemaakt en zijn wij met zijn allen steeds meer online gaan werken.

40 jaar in de IT gebeurt niet per ongeluk, dat vergt een nuchter beleid en voortdurende aanpassing aan de omstandigheden, zoals ook nu. 40 jaar is een bijzondere mijlpaal welke wij niet zomaar voorbij willen laten gaan. Dit jaar zullen wij met diverse leuke acties komen om dit heuglijke feit met elkaar te vieren.

Deze 40 jaar hadden wij echter nooit bereikt zonder jullie, onze trouwe klanten. Wij willen jullie bedanken dat jullie deel hebben uitgemaakt van deze 40 jaar, sommigen zelfs de volledige 40 jaar, dat is met recht uniek te noemen!

Wij willen de wens uitspreken dat wij allen sterker door de huidige periode komen, gezond blijven en dat wij de komende jaren met zijn allen kunnen blijven profiteren van deze vruchtbare samenwerking. Microsign kijkt in ieder geval vol vertrouwen naar de toekomst.

Wie jarig is trakteert: maak kans op één van de tien waardebonnen van 100 euro van Duifhuizen Tassen en Koffers

Microsign bestaat 40 jaar en wie jarig is trakteert! Vier dit heuglijke feit met ons mee en maak kans op één van de tien waardebonnen van maar liefst 100 euro welk online te besteden bij Duifhuizen Tassen en Koffers!*

Wil je deelnemen aan deze actie, meld je op deze pagina direct aan! Versier je werkplek met het te ontvangen feestpakket, maak hier een leuke foto van en plaats deze online op Facebook of LinkedIn.

Voorwaarden voor je digitale post zijn:

– Like of volg ons op Facebook of LinkedIn;
– Tag ons in je bericht met @Microsign Business Software en voeg de hashtag #microsign40jaar toe
aan je bericht.

Vanaf 22 maart maken we elke week twee winnaars bekend. De winnaars stellen we hiervan persoonlijk op de hoogte, hierover informeren we in de volgende nieuwsbrief.

* Met 24 winkels welke al sinds 15 december gesloten zijn is het voor Duifhuizen een uitdagende periode. Wij willen met deze actie nadrukkelijk onze solidariteit tonen aan organisaties welke het momenteel lastig hebben. Laten wij samen uit deze crisis komen!

Lees het volgende bericht

E-commerce: nieuwe BTW regels vanaf 1 juli 2021

Vanaf 1 juli 2021 geldt de nieuwe EU-btw-richtlijn voor e-commerce. De nieuwe regels gelden wanneer je met je Nederlandse webshop een jaaromzet van...
Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap