Deys Betontechniek

Al sinds 1978 behoort Deys Betontechniek te Harderwijk tot de meest toonaangevende ondernemingen in de betontechniek. Er is bijna geen belangrijk project in Nederland (of ver daarbuiten) te noemen zonder dat Deys Betontechniek haar steentje daaraan heeft bijgedragen.


Denk bijvoorbeeld aan de Oosterscheldewerken, de Stormvloedkering Nieuwe Waterweg, het F3 olieboorplatform, de Øresundtunnel in Denemarken, de Uitbreiding Shell Moerdijk, de Erasmusbrug te Rotterdam, de Esso Flexicoker, het Gelredomestadion, de Amsterdam Arena, de Zeelandbrug, Schiphol, de HSL en de Betuwelijn, kortom: te veel om op te noemen. Wim Deys, oprichter en eigenaar van Deys Betontechniek, verklaart het succes als volgt: “Wij leveren niet alleen kwalitatief hoogstaande producten, maar kunnen ook zorgen voor technische ondersteuning. Zo zijn bij o.a. bovenstaande projecten onze medewerkers op locatie geweest die ervoor zorgen dat onze producten op de juiste wijze worden verwerkt en toegepast. Om de kwaliteit te waarborgen zien wij dat ook als een vereiste.

Ons bedrijf heeft hierdoor niet alleen in Nederland een uitstekende reputatie opgebouwd, maar ook ver daarbuiten. Daarnaast worden onze voorraden dagelijks aangevuld. Hierdoor kan Deys Betontechniek in principe alle standaardproducten uit voorraad leveren, waardoor het materiaal indien wenselijk al de volgende dag kan worden afgeleverd.

Deys Betontechniek kent geen 8-urige werkdag: “Wij staan 24 uur per dag voor onze klanten klaar. Deze ongekende service is voor veel van onze klanten één van de redenen geweest om met ons in zee te gaan. Kortom, kiezen voor Deys Betontechniek is kiezen voor hoogstaande kwaliteit in al haar facetten.”

“Deys Betontechniek: ruim 25 jaar tevreden gebruiker van AMF”

Deys Betontechniek kwam 25 jaar geleden in contact met Microsign Bedrijfssoftware. Microsign was destijds op loopafstand gevestigd te Harderwijk. Dat deze kennismaking destijds een succesvolle was, mag blijken uit het feit dat Deys Betontechniek, nu 25 jaar later, nog steeds gebruik maakt van AMF. De tevredenheid blijkt ook uit het gegeven dat Deys Betontechniek in de afgelopen 25 jaar Microsign aan diverse nieuwe klanten heeft geholpen. Wim Deys adviseert tot op de dag van vandaag AMF binnen zijn netwerk.

Wim Deys over de afgelopen 25 jaar: “Natuurlijk hebben wij in de afgelopen 25 jaar best wel eens problemen met AMF gehad, maar wij zijn Microsign altijd door dik en dun trouw gebleven omdat wij altijd goed geholpen zijn. 

Er zijn zelfs medewerkers geweest die in de avonduren, in hun eigen tijd, voor ons werkzaamheden hebben verricht om escalatie te voorkomen en er zo voor gezorgd hebben ons als klant te behouden. Wij zijn niet alleen bijzonder tevreden over de service van de afgelopen jaren, maar vooral ook over de klantvriendelijkheid van benadering en de inspanningen van de supportdesk. We vertrouwen erop dat dit zich zo ook in de toekomst zal voortzetten! Microsign: bedankt voor de afgelopen 25 jaar en op naar de volgende 25 jaar!”

Lees het volgende klantverhaal

BVP Verpakkingen

Verpakkingen uit Dordrecht al ruim 50 jaar met onverminderd enthousiasme. Verpakkingen in de breedste zin van het woord; van transport- verpakkingen en beschermende materialen tot en...
Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap