Dijkman Elektrotechniek

Dijkman Elektrotechniek is al 50 jaar lang een bedrijf dat niet in grote getallen denkt, maar juist een bijdrage wil leveren aan de specifieke wensen en behoeften van haar klanten.


Sinds de oprichting heeft Dijkman Elektrotechniek zich ontwikkeld tot een fabrikant, importeur van elektrotechnische componenten voor kasten- en paneelbouw. Dijkman is importeur van o.a. SELCO, Contrel, EATON en STUV en is fabrikant van kunststof /metalen afstand houders en aardrail. Dijkman levert producten met een hoog kwaliteits- gehalte en door kleinschaligheid kan snel en flexibel worden ingespeeld op de wensen van de klant. Onafhankelijk, korte lijnen, gunstige prijzen, korte levertijden, een doorzichtige logistiek en de persoonlijke benadering vormen de kracht van het bedrijf.

Direct leverbaar

Meedenken met de klant is het uitgangspunt voor alles wat Dijkman doet en onderneemt. Service, betrokkenheid en het nakomen van afspraken staan hoog in het vaandel. Afwijkende constructies, unieke toepassingen in schakelkasten, bijzondere maten of uitvoeringen, graag denken ze met u mee! Dijkman kan klant specifieke producten voor haar klanten beheren en op voorraad houden zodat snelle levering gegarandeerd is. Het is dan ook niet vreemd dat Dijkman een groot aantal en trouwe afnemers heeft binnen de elektrotechnische groothandel, kasten- en paneelbouwers en maritieme elektrotechniek.

DNL Kunststoffen Nederland

DNL Kunststoffen BV is totaalleverancier én producent van o.a. kleine tot grote series kunststof knoppen, handgrepen, doppen, stelvoeten, handwielen, kartelknoppen, scharnieren en trillingsdempers.

Door eigen productie en assemblage kunnen bepaalde onderdelen, conform de wensen van de klant, van logo’s en/of teksten voorzien worden door middel van het door DNL ontwikkelde DNLOGO®-systeem. De producten van DNL vinden hun weg over de hele wereld naar o.a. de muziek-industrie, revalidatie, machinebouwers en de meubelindustrie. Naast productie (spuitgieten, handinlegging metaal/kunststof) bestaan de activiteiten van DNL uit import en groothandel van bedienings-onderdelen. Dit alles onder de hoogste kwaliteits- en milieueisen.

Verantwoordelijk voor de gang van zaken bij zowel Dijkman Elektrotechniek als DNL Kunststoffen is Marc de Looze. Marc vertelt: “In 2012 hebben wij DNL en Dijkman samengebracht op een nieuwe locatie en in een nieuw bedrijfspand.

Wij verwachten hiervan de nodige synergievoordelen. Omdat wij nu ruimer in ons jasje zitten konden de ruimtes efficiënter ingedeeld worden en houden wij ruimte over om onze toekomstige ambities te verwezenlijken. Om het compleet te maken hebben wij voor zowel DNL als Dijkman onze huisstijl enigszins aangepast voor een herkenbare uitstraling.” Over de ambities van DNL en Dijkman: “Hoge verwachtingen hebben wij ten aanzien van de duurzame opwekking van elektriciteit middels
zonnepanelen, windmolens en de inzet van elektromotoren in o.a. de auto-industrie. Wordt het landschap nu nog gedomineerd door wisselstroom, door duurzame opwekking en verbruik zal gelijkstroom toekomstig een belangrijkere rol gaan innemen. Gelijkstroom kan nog gevaarlijker zijn dan de wisselstroom die momenteel uit het stopcontact komt. Gelijkstroom vereist hele specifieke controle, meet- en regeltechniek waarvoor wij componenten hebben opgenomen in ons assortiment.”

Dijkman Elektrotechniek en DNL Kunststoffen maken sinds 2003 gebruik van AMF Bedrijfssoftware. Marc over AMF Bedrijfssoftware: ”AMF wordt bij ons ingezet voor o.a. de financiële administratie, logistiek, verkoop, productie, rapportage en relatiebeheer. Erg content ben ik over de wijze waarop de facturen geautomatiseerd per e-mail verzonden worden. Hoef niet uit te leggen hoeveel tijd en geld dat scheelt. Mijn persoonlijke doelstellingen binnen AMF zijn om binnenkort de mogelijkheden van AMF Relatiebeheer beter te benutten, hiervoor heb ik recent een training gevolgd en de ingebruikname van de AMF Planningsmodule.

“Als gebruiker en als verantwoordelijke ben ik van mening dat je automatisering geleidelijk moet optimaliseren, elk jaar een paar kleine stapjes”. 

Heb vanuit het verleden ervaring met andere Bedrijfssoftware, toen ik voor de eerste keer kennis maakte met AMF was ik verrast door de mogelijkheden en gebruiks-vriendelijkheid. Je mag vermelden dat ik een zeer tevreden gebruiker van AMF ben.”

Productie en groothandel
Elektrotechnische componeneten
11 - 25
2003
Vragen of meer informatie

Neem gerust contact met ons op

Lees het volgende klantverhaal

Deys Betontechniek

Al sinds 1978 behoort Deys Betontechniek te Harderwijk tot de meest toonaangevende ondernemingen in de betontechniek. Er is bijna geen belangrijk project in Nederland...
Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap