Nieuw: automatische routeplanning

Eenvoudig en snel routes optimaliseren? Waar planning nog handmatig gebeurt en/of monteurs en chauffeurs zelf de volgorde van routes bepalen valt er waarschijnlijk nog veel winst te behalen. Automatisch en snel de perfecte route plannen voor uw chauffeurs of servicemonteurs is nu mogelijk door de integratie van Bumbal in AMF Bedrijfssoftware.


Hoe het werkt: geef eenmalig op debiteur en/of abonnee niveau in AMF Bedrijfssoftware parameters op waar rekening mee moet worden gehouden bij de planning. Als voorbeeld: de standaard bezorgdag, voorkeur chauffeur/monteur, openingstijden, lostijd, prioriteit  etc.. Dit kan naar wens worden ingericht en verschilt per organisatie.

Plan snel en efficient routes, volledig geintegreerd met Planning en Portable

Aan de hand van de vele parameters bepaalt Bumbal per bezoekmoment de ideale route per chauffeur of monteur. Indien gewenst kan de voorgestelde route worden gecorrigeerd. De route kan vervolgens direct worden overgenomen in de Planningsmodule. Op het moment dat een bezorging of servicebezoek op een specifieke dag niet mogelijk is, stijgt automatisch de prioriteit van de melding zodat deze met het volgende bezoekmoment mee gaat.

Eén van de praktijkvoorbeelden: door integratie met VerkoopordersPlanning en Portable een selectie aan verkooporders wat betreft route te optimaliseren, naar de grafische planning te exporteren waarvan uit de chauffeurs deze vanuit AMF Portable (mobiele app) verder afhandelen.

Voor intelligente automatische routeplanning, is de integratie van Bumbal in AMF Bedrijfssoftware de oplossing!

Lees het volgende bericht

Waarom gebruik maken van ERP-software?

Steeds meer bedrijven optimaliseren en automatiseren interne en externe processen met één softwarepakket, oftewel ERP-software. In dit artikel verkennen we waarom steeds meer...
Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap