Onze nieuwe website is online en daar zijn wij trots op!

Onze website heeft een nieuw jasje gekregen. Achter de schermen is wekenlang hard gewerkt aan een nieuwe en frisse uitstraling. Naast onze traditionele oplossing, AMF Bedrijfssoftware, vindt u op onze nieuwe website tevens alle recente ontwikkelingen zoals Scan en Herken, (klant)portalen en mobiele oplossingen.


De nieuwe website is geheel volgens responsive design opgezet, dat wil zeggen: geschikt voor weergave op zowel desktop, als smartphone, als tablet. U vindt er het laatste nieuws, de laatste productontwikkeling en nieuwe referentverhalen. Dankzij de RSS-feed bent u altijd als eerste op de hoogte. Wij hopen u met deze website nog beter te informeren.

Uiteraard gaan wij door met het toevoegen van nieuwe producten en oplossingen. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Wij danken Brainstorm voor de prettige samenwerking bij het realiseren van onze nieuwe website.

Uiteraard zijn wij nieuwsgierig naar uw mening. Is er nog informatie die u graag toegevoegd wilt hebben of mist? Middels de contactpagina kunt u contact met ons opnemen.

Lees het volgende bericht

Effectiever werken dankzij koppelingen

Koppelingen met externe software hebben als primair doel het voorkomen van handmatige en dubbele invoer, maar ook het beschikbaar stellen van externe informatie...
Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap