Senior Consultant Okko Hamminga

Met trots stellen wij u voor aan onze Senior Consultant Okko Hamminga.


Okko is 1 augustus jongstleden bij Microsign begonnen als Senior consultant.
Hij heeft zijn sporen verdient bij Yes Telecom waar hij 20 jaar werkzaam is geweest als Business Analist. Vanuit zijn administratieve achtergrond heeft hij een bijzondere interesse voor
data-analyse, rapportage en PowerBI.

Okko; “Bedrijven vergaren dagelijks een enorme hoeveelheid data. Deze data bevat belangrijke informatie om in de toekomst betere beslissingen te nemen. Daarom raad ik aan om niet zomaar op uw buikgevoel af te gaan, maar te zorgen voor goede rapportages. Prognoses op basis van historische data kunnen immers een zeer realistisch beeld geven van toekomstige trends. Mijn favoriete rapportagetool is PowerBI.
PowerBI geeft als geen andere rapportagetool de mogelijkheid om complexe data om te zetten naar voor de gebruiker begrijpbare visualisaties die bovendien ook nog eens eenvoudig binnen de organisatie gedeeld kunnen worden.”

P.s. wist u dat Microsign al diverse PowerBI rapportages heeft ontwikkeld zoals Sales&Inkoop, Financieel en Liquiditeit.

Wilt u graag kennismaken met Okko of meer informatie over PowerBI, neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees het volgende bericht

Maak kennis met Dynamicweb en PIM

Dynamicweb heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van Product Informatie Management, kortweg PIM. Een PIM-systeem kan helpen uw e-commerce oplossingen naar een hoger...
Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap