AMF Sales App

AMF Sales App is dé catalogus- en verkoop-app voor uw vertegenwoordigers, in uw showroom en voor uw klanten!

AMF Sales App is een digitale catalogus waarin u uw producten en diensten overzichtelijk en middels afbeeldingen en collages presenteert. Gebruikers kunnen eenvoudig zoeken op een specifiek artikel of door de verschillende categorieën bladeren. Een bestelling is slechts een druk op een afbeelding waarbij aanbiedingen, prijsafspraken en voorraadbeschikbaarheid direct inzichtelijk zijn.
Inzet van de AMF Sales App heeft aantoonbare positieve gevolgen voor uw omzet. In onderstaande voorbeelden heeft onze Sales App haar waarde bewezen:

Vertegenwoordigers/accountmanagers:

Uw buitendienstmedewerkers kunnen bij de klant op locatie eenvoudig orders aanmaken. Door het creëren van collages kunnen zij uw klant meenemen in nieuwe collecties/producten, aanbiedingen, etc. Uw klanten kunnen de bestelling digitaal ondertekenen en ontvangen per omgaande een opdrachtbevestiging met hun handtekening. Terwijl uw buitendienstmedewerker de koffie aan het opdrinken is, kunnen (desgewenst) uw orderpickers al aan de slag met deze bestelling.

Beurzen/showroombezoek: 

Wat bij een klant mogelijk is, kunt u ook toepassen op een beurs of in uw showroom. Wilt u op een beurs zoveel mogelijk klanten spreken en bedienen, dan is invoergemak alles. Wij zien de AMF Sales App dan ook veel terug in showrooms en beurzen.

Agenten: 

Werkt u met (buitenlandse) agenten/vertegenwoordigers? Ook dan is de AMF Sales App een uitkomst. Uw agenten beschikken te allen tijde over actuele productinformatie, prijzen en beschikbaarheid. Een grote partij verkocht? Uw voorraadinformatie wordt direct bijgewerkt en ergens op terug moeten komen en alsnog nee verkopen behoort tot het verleden.

Klanten: 

Met een speciale versie, eventueel in de huisstijl van uw klant, kunnen klanten zelf ook eenvoudig orders plaatsen, nieuwe collecties/producten inzien en bijbestellingen plaatsen. Vertegenwoordigersbezoek kan dan tot een minimum beperkt worden.

Waarom de AMF Sales App ook bij u voor meer omzet gaat zorgen:

  • De app is zeer intuïtief en laat zich lezen als een catalogus. Vertegenwoordigers, agenten en uw klanten kunnen met een paar drukken op de knop eenvoudig bestellen;
  • Door een directe integratie met uw ERP-pakket beschikken uw externe medewerkers altijd over de meest recente artikel-, prijs- en voorraadinformatie;
  • De app laat zich eenvoudig inrichten met een “moodboard” waarbij gebruikers automatisch worden geleid naar nieuwe producten, collecties of aanbiedingen;
  • Door de integratie met de CRM-module weten uw vertegenwoordigers of agenten precies waar al hun klanten zich bevinden. Een dag naar het noorden of zuiden, klanten worden niet meer over het hoofd gezien.
  • Bij producten/diensten worden gelijk de mogelijke accessoires getoond. De extra accu of bijpassende handtas wordt niet meer vergeten om aan te bieden. Dezelfde handling- en verzendkosten maar nu met extra omzet/marge.

Meer weten over onze Sales App?

Onze adviseurs vertellen je graag meer! Vraag vrijblijvend een adviesgesprek of een demo aan.

Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap