Uitbreiding afdeling Development

Vanwege de groei binnen Microsign zijn we verheugd Jannick Muis als nieuwe collega aan u te kunnen voorstellen. Jannick is september 2014 bij Microsign begonnen als stagiair via de Hogeschool Windesheim te Zwolle.


Tijdens deze stageperiode is Jannick betrokken geweest bij het ontwikkelen van de iOS- en Android-applicaties van AMF. Dit is wederzijds zo goed bevallen dat Jannick ook zijn afstudeeropdracht bij Microsign heeft uitgevoerd. Tijdens zijn afstuderen maakte Jannick deel uit van de project groep welke bezig is met het ontwikkelen van een (nieuw) Point of Sale systeem. Afgelopen week is Jannick succesvol afgestudeerd als HBO-ICT Software engineer en hebben we hem mogen verwelkomen als nieuwe vaste medewerker van Microsign. Jannick’s drijfveer is “samen met collega’s effectieve software-oplossingen realiseren waar onze klanten prettig en efficiënt mee kunnen werken.” Mede door deze uitbreiding zal Microsign toekomstig nog sneller in kunnen spelen op ontwikkelingen, wat mee zal werken aan een optimale gebruikerservaring.

Lees het volgende bericht

AMF klaar voor Windows 10

Zes maanden na de release zit Windows 10 op een marktaandeel van rond de 10%, volgens de laatste cijfers van onderzoeksbureau Net Applications....
Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap