Blog & Actualiteit

Nieuws

Terugblik Inspiratiemiddag voor Logistiek

06-10-2017

Donderdag 28 september vond de Inspiratiemiddag voor Logistiek plaats. Een succesvolle middag waarin we de laatste ontwikkelingen in en rondom AMF Bedrijfssoftware mochten delen met een groep enthousiaste logistieke professionals. Inspiratie om niet alleen de uitdagingen van vandaag, maar ook die van morgen aan te kunnen

Na een gezamenlijke lunch werd de aftrap van de Inspiratiemiddag gegeven door Marc Kleinhaarhuis. Marc ging verder in op het doel van de middag en recente en nieuwe/vernieuwde ontwikkelingen in de voorraad-, catalogus-, inkoop- en offertemodule. Ook ging Marc in op het belang van integratie binnen logistieke processen. Henry Schrijver demonstreerde de mogelijkheden van Product Informatie Management. Dit houdt in: op eenvoudige wijze verrijkte en gestructureerde data importeren van externe partijen zoals Icecat en EZ-base en hoe hiermee uitgebreide productspecificaties binnen AMF geautomatiseerd en hiërarchisch vastgelegd kunnen worden.

Naast de eigen presentaties waren er een tweetal partnerpresentaties van Bumbal en Transsmart. Bas Holland van Bumbal ging in op de mogelijkheden van automatische transportplanning en Jorden van den Beuken van Transsmart op de uitgebreide mogelijkheden van slimme verzendsoftware. Beide oplossingen zijn verregaand geïntegreerd met AMF Bedrijfssoftware.

De verschillende presentaties terugkijken? Dat kan: