Ga voor goud met onze groothandel software

  • Inzicht in kosten en baten
  • Integratie van ERP, apps en barcodescanning
  • Softwareontwikkeling en support vanuit Nederland

Alles-in-één groothandel software

Inzicht en grip op voorraden

Slimme ERP software voor de groothandel, distributie en logistiek. Van balieverkopen, voorraadbeheer, locatiebeheer, partijregistratie tot e-commerce en EDI. Volledig geïntegreerd met inkoop, verkoop en financieel. Met onze groothandel software heb je grip op je bedrijf!

ERP software die past bij jouw groothandel

Met onze groothandel software genereer je lagere kosten, kun je meer orders verwerken en voorzie je jouw afnemers zowel online als offline van de actuele voorraad- en prijsinformatie.

Met uitgebreide functionaliteit en mogelijkheden van onze ERP software sluit je direct aan op de wensen van jouw klant. Optimaliseer met krachtige oplossingen de klantervaring. Of het nu gaat om digitale integratie (EDI), een digitaal klantportaal of een bedrijfsapp. Jouw klant wil inzicht en bestelgemak en dat is met onze groothandel software mogelijk. Je klant heeft direct inzicht in productaanbod, voorraden en de mogelijkheid eenvoudig en snel orders te plaatsen. Door directe aansluiting op de logistieke en commerciële backoffice kan het logistieke proces direct worden vervolgt.   

Sturen op processen

Stuur met onze groothandel software de processen in jouw bedrijf aan. Met ons ERP systeem kun je zo efficiënt mogelijk werken. Processen kunnen worden gekoppeld en waar nodig worden geautomatiseerd. Voeg onderdelen in de software toe of pas het (digitale) proces aan. Onze software is flexibel en helpt je groothandel verder!

Jouw groothandel ook slim laten groeien?

Graag gaan wij in op de situatie en kansen voor jouw bedrijf met onze groothandel-software. Tijdens een eerste telefonisch adviesgesprek verkennen wij hoe we ook jouw bedrijf verder kunnen helpen!

Mobiele Applicaties

Efficiënte CRM- en Sales-App voor commerciële medewerkers. Overal toegang tot informatie en op locatie orders invoeren.

Barcodescanning

Ultiem voorraadbeheer in je magazijn met mobiele barcodescanning. Inzicht in voorraden tot product-, lot- of partijniveau.

Klantportaal

Deel facturen en de orderstatus. Geef klanten inzicht in het -bedrijfsspecifieke- productaanbod en laat eenvoudig orders plaatsen.

BedrijfsApp

Gebruiksvriendelijke app voor je klanten. Dynamisch en geheel in eigen huisstijl in te richten voor een optimale gebruikerservaring.

Microsign Business Software
Burgemeester Roelenweg 24
8021 EW Zwolle
Contactgegevens
T 088 850 9650
E info@microsign.nl
Copyright Microsign Business Software 2024
Privacyverklaring | Disclaimer | Sitemap